Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Onze passie voor werken met staal begon in 1893 bij betovergrootvader Reijndert Dirk. Nu, circa 125 jaar later, ligt de liefde voor het stalen ambacht in handen van Marein de Rooy. Aan de basis van familiebedrijf De Rooy Metaaldesign ligt bezieling.

Wij ontwerpen en produceren al jaren op ambachtelijke wijze designproducten van staal. In de jaren ’80 begon dat met toegangspoorten en hekwerken. Later kwamen daar de trappen bij en sinds 2006 met name de stalen binnendeuren. De combinatie van vakmanschap en creativiteit wordt door architecten en particulieren op waarde geschat.

Innovatie en het ontwikkelen van originele modellen houden ons scherp. Nieuwe ontwikkelingen qua techniek en productieproces maken steeds meer mogelijk. Een voorbeeld daarvan is onze productiemethode, waarop we een octrooi hebben gekregen. Dat we daar trots op zijn spreekt voor zich, wat belangrijker is: uw deur is daardoor sterker en extra stijlvol.

Producent van stalen binnendeuren

Stalen deuren produceren is een voornamelijke activiteit van ons familiebedrijf. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwaliteit en design te leveren. Met deze website maken we het voor u eenvoudiger om een keuze voor een type stalen deur te maken. Ook is het met onze offertemodule makkelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wilt u meer weten, neemt u dan gewoon even contact met ons op.