Onze Werkwijze

Om u een heldere offerte te kunnen bieden hebben we een aantal uitgangspunten van u nodig. We willen graag weten welk soort stalen deur u wenst. Wilt u een enkele of een dubbele deur, met of zonder zijpanelen? Daarna krijgt u de keuze voor het aantal ruiten, het type scharnier en type deurbeslag en de kleur waarin we de deuren en kozijnen gaan poedercoaten.

 • Offerte aanvraag

  Als eerste vraagt u een offerte aan via onze offertetool. Hier kiest u de combinatie van de stalen deur, het aantal vlakken en het scharnier. Ook geeft u hier de maten in die u zelf heeft opgemeten. Dit is de basis waaruit we gaan rekenen. In principe ontvangt u de juiste prijs voor uw deur en kozijn, tenzij we bij inmeten grote afwijkende maten constateren.

 • Opdracht en inmeten van de deuren

  Wanneer de offerte u bevalt, komen we graag bij u langs om de maten van het kozijn en de deur op te meten. Dan nemen we direct ook alle details van de deur en kozijn met u door zodat u goed weet waarover we spreken.

 • Tekenen

  Bij accordering van alle details gaan we voor u aan de slag met het ontwerpen en de tekening. U krijgt de tekening in PDF toegezonden ter controle van het ontwerp en de maten. Na uw akkoord gaan we de deur en het kozijn produceren.

 • Productie

  De productie van onze stalen kozijnen en deuren is maatwerk. Elk project wordt pas na uw akkoord gerealiseerd. Vandaar dat we een leverdatum met u hebben afgesproken en niet uit voorraad leveren.

 • Conservering

  Met conserveren van de deur en kozijn bedoelen we de afwerking van het staal met een twee lagen poedercoating. Door te poedercoaten krijgt het staal een mooie duurzame afwerking. Poedercoaten is tevens een methode waarbij het milieu relatief weinig wordt belast.

 • Montage

  Als laatste fase gaan we het kozijn en de deuren bij u thuis of op kantoor monteren. We leveren het geheel geplaatst en opgeruimd bij u op.