Stalen taatsdeuren in Ederveen


In deze landelijke woning in Ederveen worden natuurlijke materialen als hout en steen gecombineerd met onze prachtige stalen binnendeuren. De stalen deuren zorgen voor een afsluiting tussen de hal, de eetkamer en de woonkamer. Hierdoor wordt het daglicht in de woning verdeeld en profiteert iedere ruimte van natuurlijk licht. Dat geeft de woning een open en sfeervol karakter. De bewoners hebben gekozen voor de 4-vlaks asymmetrische vlakverdeling Cuypers.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Cuypers (4-vlaks asymmetrisch)
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G3
  • Kleur: RAL 9005
Ontwerp zelf uw stalen deuren

FritsJurgens taatsmechanisme

Door gebruik te maken van een zwart rozet van de taatsdeur, valt het taatsmechanisme nóg minder op. De reden waarom wij enkel met het taatsmechanisme van FritsJurgens werken is de kwaliteit. Niet alleen het draaimechanisme werkt perfect, maar ook de afwerking is subliem. Het FritsJurgens taatsmechanisme is namelijk zó ontworpen zodat u eigenlijk niets van het taatsmechanisme ziet. Daarnaast zit het draaimechanisme in de deur, waardoor er geen grote gaten in de vloer nodig zijn. Hierdoor blijven de stalen deuren dé eyecatcher.

Dubbele deuren en enkele deur


De dubbele deuren zijn voorzien van de DRM-G3 hoekgreep. Ook hebben wij een enkele stalen deur met vast zijpaneel geplaatst bij de entree. Deze deur is voorzien van de DRM-G2 duwstang. Bijzonder is het contrast van de strakke stalen deuren met de natuurlijke stenen vloer.

Stel zelf uw stalen deuren samen

Bij De Rooy kunt u zelf uw stalen deuren samenstellen. Geen standaard deuren, maar maatwerk, precies zoals u de deuren wilt. U heeft de keuze uit het type deur, de draaimechanismen, vlakverdelingen, profielen, kleur én deurbeslag. Creativiteit kent geen grenzen! Via onze stalen deuren tool stelt u zelf uw stalen deur samen.