Taatsdeuren en schuifdeuren van staal in Nijmegen

In een vrijstaande villa in Nijmegen hebben wij drie stalen schuifdeuren én tien stalen taatsdeuren mogen monteren. Het stalen profiel van de deuren past heel goed bij het interieur van de villa. De effen gietvloer, het grijze en zwarte kleurgebruik, het lichtinval én het gebruik van hout elementen geven het interieur rust en tegelijkertijd ook stijl. Onze stalen taatsdeuren en schuifdeuren passen perfect in dit plaatje.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Dudok – 4 vlaks
  • Draaimechanisme: Taats en schuif
  • Handgreep: DRM-G1
Ontwerp zelf uw stalen deuren

Kies de juiste vlakverdeling en handgreep

Voor deze grote opdracht is de tijd genomen om de juiste systemen, vlakverdeling, coating en handgrepen te kiezen. Voor tien stalen deuren is gekozen voor het FritsJurgens taatssysteem. Dit geavanceerde taatssysteem is naast een praktisch mechanisme ook een waardevol stijlelement van stalen taatsdeuren.

Helemaal bijzonder zijn de drie schuifdeuren, waarvan er één haaks op de andere twee deuren is gezet. De “derde” schuifdeur is als het ware een verlengstuk van de muur die flexibel te verschuiven is. Een uniek staaltje vakwerk met een betrouwbaar en degelijk schuifmechanisme van Henderson.

Tot slot is er gekozen voor een coating in een zwartgrijze kleur en er is gekozen voor een ruwe structuur. Alle stalen deuren in de villa zijn daarnaast voorzien van de bijna onzichtbare handgrepen DRM-G1. Het lijkt alsof de deuren geen handgrepen hebben, maar van dichtbij zijn de handgrepen goed te zien.

Offerte aanvragen
Showroom

Bezoek de showroom

Seringstraat 29
6744 WZ Ederveen

Showroombezoek uitsluitend op afspraak.

Wegens vakantie zijn wij gesloten van 2 t/m 24 augustus.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
07:30 uur – 16:30 uur
Zaterdag
08:30 uur – 12:00 uur

Contact

Kantoor & werkplaats

Ribesstraat 8
6744 XA Ederveen

9,1
De Rooy Metaaldesign
24 Beoordelingen
error: Inhoud is beschermd.