Stalen binnendeuren plaatsen in Eindhoven

Voor een project in Eindhoven mochten wij twee stalen binnendeuren plaatsen met taatssysteem. Het ging om een natuurlijke scheiding tussen entree en eetkamer in een klassieke woning. De stalen binnen deuren geven gelijk vanuit het entree een kijkje in de achtertuin, waardoor een lichte en open ruimte ontstaat. De stalen taatsdeuren passen heel goed bij zowel de plavuizen in de entreehal als de houten vloer in de eetkamer. Opvallend is dezelfde vlakverdeling in de deuren als in de inbouwkast, zie ook de foto van de eetkamer.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Kramer – 8 vlaks
  • Draaimechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G1
Ontwerp zelf uw stalen deuren

Klassieke uitstraling door unieke vlakverdeling

Vanwege de unieke vlakverdeling van de twee stalen taatsdeuren, ontstaat een klassieke uitstraling. Deze uitstraling past uiteraard perfect bij het interieur van de woning. De Kramer raampartij in de deuren geven een landelijke gevoel met een knipoog naar het moderne door het gebruik van staal.

Er is gekozen voor het praktische en stijlvolle FritsJurgens taatssysteem, welke bekend staat om zijn lange levensduur en gebruikersgemak. De deuren zijn uiteraard voorzien van een DRM-P10 profiel en verborgen DRM-G1 handgrepen.

Offerte aanvragen
Showroom

Bezoek de showroom

Seringstraat 29
6744 WZ Ederveen

Showroombezoek uitsluitend op afspraak.

Wegens vakantie zijn wij gesloten van 2 t/m 24 augustus.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
07:30 uur – 16:30 uur
Zaterdag
08:30 uur – 12:00 uur

Contact

Kantoor & werkplaats

Ribesstraat 8
6744 XA Ederveen

9,1
De Rooy Metaaldesign
24 Beoordelingen
error: Inhoud is beschermd.