Trap met wengé-hout en stalen deuren in Lunteren

Voor een woning in Lunteren hebben we een trap en stalen deuren gemaakt. Beide zijn voorzien van bijzondere details. De traptreden zijn bijvoorbeeld van Wengé-hout gemaakt. En de handgrepen vormen één geheel met de deuren.

(Lees verder onder de galerij.)

Specificaties


  • Vlakverdeling: Rietveld – 3 vlaks
  • Draaimechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Kleur: RAL 7021
Ontwerp zelf uw stalen deuren

Traptreden van Wengé-hout

Traptreden van Wengé-hout komen niet veel voor. Deze donkerbruine houtsoort komt van bomen uit Midden- en West-Afrika. Dit hout wordt vooral veel gebruikt voor de halzen van gitaren. Bij deze trap vormt het een robuuste combinatie met het zwartgrijze staal.

Glazen balustrade


De balustrade is van gehard en gelaagd glas (88/4). Dit glas is extra veilig. Als het breekt dan houdt de folie die ertussen zit alle stukjes bij elkaar. We hebben de balustrade bevestigd met leuningdragers met een glasadapter.

Drie-vlaks stalen deuren


De stalen deuren zijn in drie vlakken verdeeld. Hierdoor bestaan ze uit grote glazen vlakken die ruim zicht geven door de open inrichting van het huis. De deuren kunnen beide kanten op open, door het bijzondere taatsmechanisme van FritsJurgens. Al het staal is zwartgrijs gepoedercoat (RAL 7021). Hierbij is een fijne structuur gebruikt, waardoor het geheel iets nostalgisch uitstraalt.

Offerte aanvragen
Showroom

Bezoek de showroom

Seringstraat 29
6744 WZ Ederveen

Showroombezoek uitsluitend op afspraak.

Wegens vakantie zijn wij gesloten van 2 t/m 24 augustus.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
07:30 uur – 16:30 uur
Zaterdag
08:30 uur – 12:00 uur

Contact

Kantoor & werkplaats

Ribesstraat 8
6744 XA Ederveen

9,1
De Rooy Metaaldesign
24 Beoordelingen
error: Inhoud is beschermd.