Dubbele schuifdeur en twee enkele taatsdeuren in Uitgeest

In een woning in Uitgeest plaatsten we deze dubbele schuifdeur en twee enkele taatsdeuren. De deuren verbinden de eetkamer, werkkamer en woonkamer op verbluffende wijze. Door de grote glazen vlakken komen de ruimtes dichter bij elkaar. In deze woning is goed zichtbaar wat het effect van deuren is op het interieur.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Dudok – 4 vlaks
  • Draaimechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Kleur: RAL 9005
Ontwerp zelf uw stalen deuren

Beide schuifdeuren in de woning in Uitgeest zijn voorzien van het Henderson Soltaire 180 schuifdeurbeslag. Hiermee schuiven ze soepel heen en weer. Beide deuren verdwijnen de muur in waardoor ze volledig deel zijn van de ruimte. Ze zijn voorzien van onopvallende handgrepen die langs het profiel van het een-na-onderste vlak bevestigd zijn.

De werkkamer wordt afgescheiden door één grote wand van stalen panelen met glas waarin zich één enkele taatsdeur bevindt. Zo’n grote wand vinden wij uiteraard prachtig om te maken, dat voelt als een kroon op ons werk. Zeker in combinatie met het soft-close taatssysteem van FritsJurgens, waarvan de draaipunten in de vloer en het plafond nauwelijks opvallen.

Alle stalen profielen zijn afgewerkt met gitzwarte fijnstructuur poedercoating (RAL 9005). Het poedercoaten maakt de stalen frames duurzaam waardoor ze jarenlang hun kwaliteit behouden. We kunnen het staal in elke gewenste kleur poedercoaten.

Offerte aanvragen
Showroom

Bezoek de showroom

Seringstraat 29
6744 WZ Ederveen

Showroombezoek uitsluitend op afspraak.

Wegens vakantie zijn wij gesloten van 2 t/m 24 augustus.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
07:30 uur – 16:30 uur
Zaterdag
08:30 uur – 12:00 uur

Contact

Kantoor & werkplaats

Ribesstraat 8
6744 XA Ederveen

9,1
De Rooy Metaaldesign
24 Beoordelingen
error: Inhoud is beschermd.