Stalen binnendeuren met glas in Willemstad

In een woning in Willemstad (Noord-Brabant) hebben wij een stalen binnendeur en raamkozijn met glas geplaatst. De deur en het stalen raamkozijn vormen een prachtige scheiding tussen de keuken en de bijkeuken. De bewoners hebben gekozen voor acht vierkante raamvlakken, waardoor de glazen deur als het ware samensmelt met het gehele raamkozijn. Dankzij de grote glasoppervlakte, krijgt de ruimte een open uitstraling en oogt het geheel een stuk ruimer. Dankzij de keuze voor een mat zwarte poedercoating wordt het gehele raamwerk op een speelse en levendige manier gecontrasteerd met de witte achtergrond. Beide ruimtes krijgen hierdoor een strakke en toch toegankelijke uitstraling.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Rietveld – 3 vlaks
  • Draaimechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G1
  • Kleur: RAL 9005 – mat
Ontwerp zelf uw stalen deuren

Minder is meer


Voor de binnendeuren met glas is in dit project eveneens gebruik gemaakt van het speciale FritsJurgens taatssysteem. Het grote voordeel van dit ingenieuze systeem, is dat het gemakkelijk in elke ruimte te plaatsen is. Daarnaast is het systeem dermate minimalistisch, dat het de strakke lijnen van het grandioze glaswerk enorm versterkt. In deze lijn van gedachten past ook de verborgen handgreep DRM-G1 die speciaal voor deze deur is gekozen. De handgreep is zo verborgen dat hij bijna niet zichtbaar is. Samen met de bewoners zijn wij er in dit project zeker in geslaagd om van minder toch meer te maken.

Specificaties binnendeur met glas


De binnendeuren met glas en het gehele raamkozijn zijn gemaakt met het DRM-P10 profiel. De zwart matte poedercoating bestaat uit de kleur RAL 9005 en de verborgen handgreep is het type DRM-G1. Dit type stalen binnendeur met glas is voorzien van een exclusief FritsJurgens taatssysteem. Voor meer informatie of persoonlijk advies, neemt u contact met ons op of vraagt u een op maat gemaakte offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN
Showroom

Bezoek de showroom

Seringstraat 29
6744 WZ Ederveen

Showroombezoek uitsluitend op afspraak.

Wegens vakantie zijn wij gesloten van 2 t/m 24 augustus.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
07:30 uur – 16:30 uur
Zaterdag
08:30 uur – 12:00 uur

Contact

Kantoor & werkplaats

Ribesstraat 8
6744 XA Ederveen

9,1
De Rooy Metaaldesign
24 Beoordelingen
error: Inhoud is beschermd.