Stalen deuren versterken bijzondere zichtlijnen


Deze prachtige woning aan de rand van de Veluwe is een echte eyecatcher met een bijzondere, subtiele inrichting. In 2017 bouwde studio Kap+Berk deze moderne villa, waarbij rekening is gehouden met de stand van de zon. Zo is er gekozen voor prachtige interne zichtlijnen én zichtlijnen naar buiten toe. Onze stalen deuren zijn een uitstekende aanvulling, omdat stalen deuren het open karakter van de woning versterken. De foto’s zijn gemaakt door Miranda Koopman van Studio Capaz en Jurrit van der Waal van The Art of Living magazine.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Rohe
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G3
  • Kleur: RAL 9005
Ontwerp zelf uw stalen deuren

Genieten van de omgeving


De villa staat in een bosrijke omgeving die zó prachtig is, dat de bewoners de wens hadden om ook binnen van de omgeving te kunnen genieten. Het bijzondere lijnenspel maakt dit meer dan mogelijk. Bij binnenkomst is de openheid dan ook hetgeen wat direct opvalt. De diepe houten kleur steekt mooi af tegen de witte vloer, muren en plafonds en de zwarte details. Onze Rohe stalen deuren versterken de zichtlijnen en zijn een onderdeel van het interieur.

Minimalisme


Architect Rohe staat bekend om zijn strakke lijnen en gebruik van glas en staal. Minimalisme kenmerkte hem. Het is dan ook niet verrassend dat in deze woning is gekozen voor de Rohe-vlakverdeling (1 vlaks). De deuren zijn verder voorzien van onze hoekgreep (DRM-G3) en zijn afgewerkt met een fijnstructuur poedercoating (RAL 9005).

Meer foto's