Vacature Monteur | De Rooy - Stalen binnendeuren

Vacature Monteur


Vind jij het leuk om mensen blij te maken met de producten die jij plaatst? En ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière als monteur? Dan zijn wij op zoek naar jou! De Rooy Metaaldesign is per direct op zoek naar een monteur.

Wat ga je doen?

Als monteur ben jij, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het installeren van onze scharnier-, taats- en schuifdeuren. Dit doe je bij zowel particulieren als bij bedrijven. Je bent nauw betrokken bij de projecten en kunt trots zijn op de resultaten die jij neerzet.

Wie ben jij?

Nauwkeurigheid is jou op het lijf geschreven. Daarnaast weet je van aanpakken en ben je communicatief vaardig. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend werken. Tot slot heb je affiniteit met de metaalindustrie en vind je het leuk om mooie dingen te creëren.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een klein, hecht en gezellig familiebedrijf. Dit betekent dat je wordt betrokken in de ontwikkelingen die ons bedrijf doormaakt. We vinden het belangrijk om gezamenlijk de week af te sluiten met een borrel. Bij ons mag je meedenken in de mogelijkheden en producten die wij produceren.

Solliciteer direct!

Ben jij onze toekomstige monteur? Stuur dan je reactie naar info@derooymetaaldesign.nl ter attentie van Marein de Rooy. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact met ons op via 0318 57 32 31.

Kom jij ons team versterken?


Over De Rooy Metaaldesign

De Rooy Metaaldesign ontwerpt en produceert al jaren op ambachtelijke wijze designproducten van staal. In de jaren ’80 begon dat met toegangspoorten en hekwerken. Later kwamen daar de trappen bij en sinds 2006 met name de stalen binnen deuren.