Vacature (Leerling) Tekenaar


Wil jij mooie producten van staal maken en wil je hier meer ervaring in opdoen? Ben jij nauwkeurig en vind je het leuk om in een klein, hecht team te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! De Rooy Metaaldesign is per direct op zoek naar een (leerling) tekenaar.

Wat ga je doen?

Als (leerling) tekenaar ben jij verantwoordelijk voor het inmeten van onze deuren en trappen in woningen en/of bedrijfspanden. Daarnaast werk je in AutoCAD en/of HiCAD. Je bent dagelijks nauw betrokken bij de projecten. Samen met je collega’s kun je trots zijn op de resultaten die jullie neerzetten.

Wie ben jij?

Jij bent nauwkeurig en denkt in oplossingen. Daarnaast weet je van aanpakken en kan je goed zelfstandig werken. Verder heb je affiniteit met de metaalindustrie of wil je hier graag meer over leren. Kennis van AutoCAD of HiCAD is een pré.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een klein, hecht en gezellig familiebedrijf. Dit betekent dat je wordt betrokken in de ontwikkelingen die ons bedrijf doormaakt. We vinden het belangrijk om gezamenlijk de week af te sluiten met een borrel. Bij ons mag je meedenken in de mogelijkheden en producten die wij produceren.

Solliciteer direct!

Ben jij onze toekomstige (leerling) tekenaar? Stuur dan je reactie naar info@derooymetaaldesign.nl ter attentie van Marein de Rooy. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact met ons op via 0318 57 32 31.

Kom jij ons team versterken?


Over De Rooy Metaaldesign

De Rooy Metaaldesign ontwerpt en produceert al jaren op ambachtelijke wijze designproducten van staal. In de jaren ’80 begon dat met toegangspoorten en hekwerken. Later kwamen daar de trappen bij en sinds 2006 met name de stalen binnen deuren.

error: Inhoud is beschermd.