Vacature Eindverantwoordelijke Productie | De Rooy - Stalen binnendeuren

Vacature Eindverantwoordelijke Productie


Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ga jij voor het beste van het beste? En vind je het ook nog eens leuk om mensen blij te maken met de dingen die je doet? Dan zijn wij op zoek naar jou! De Rooy Metaaldesign is per direct op zoek naar een Eindverantwoordelijke Productie!

Wat ga je doen?

Als eindverantwoordelijke productie ben jij verantwoordelijk voor de afmontage, controle én verpakking van voornamelijk onze stalen deuren. Een belangrijke klus, want jij zorgt ervoor dat alleen het beste van het beste onze productiehal verlaat. Jij gaat:

  • Het glas in de deuren plaatsen
  • De rails en de taatsdeursystemen inbouwen
  • De laatste eindcontrole uitvoeren
  • De planning in onze computersystemen aanpassen
  • En de deuren per opdracht insealen en bestickeren

Wie ben jij?

Je bent nauwkeurig, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en denkt in oplossingen. Je weet van aanpakken en kunt goed zelfstandig werken. Je bent communicatief vaardig. Heb je affiniteit met de metaalindustrie of wil je hier graag meer over leren, dan is dat een pré.

 

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een hecht en gezellig familiebedrijf. Dit betekent dat je wordt betrokken in de ontwikkelingen die ons bedrijf doormaakt. Daarnaast verhuizen we in 2020 naar een prachtig nieuw pand, waarin je in een stijlvolle en gloednieuwe locatie komt te werken. We vinden het belangrijk om gezamenlijk de week af te sluiten met een borrel. Bij ons mag je meedenken in de mogelijkheden en producten die wij produceren.

 

Solliciteer direct!

Ben jij onze toekomstige eindverantwoordelijke voor onze productie? Stuur dan je reactie naar info@derooymetaaldesign.nl ter attentie van Marein de Rooy. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact met ons op via 0318 57 32 31.

Solliciteer direct!


Over De Rooy Metaaldesign

Onze passie voor werken met staal begon in 1893 bij betovergrootvader Reijndert Dirk. Nu, circa 125 jaar later, ligt de liefde voor het stalen ambacht in handen van Marein de Rooy. Aan de basis van familiebedrijf De Rooy Metaaldesign ligt bezieling.

Wij ontwerpen en produceren al jaren op ambachtelijke wijze designproducten van staal. In de jaren ’80 begon dat met toegangspoorten en hekwerken. Later kwamen daar de trappen bij en sinds 2006 met name de stalen binnendeuren. De combinatie van vakmanschap en creativiteit wordt door architecten en particulieren op waarde geschat. 

Benieuwd naar je toekomstige collega’s? Maak alvast kennis met ons!