Stalen taatsdeuren

Stalen taatsdeuren geven een stijlvolle en exclusieve uitstraling aan ieder interieur. Een stalen taatsdeur is een bijzondere deur die naar beide zijden kan openen. Zeer praktisch bij het in- en uitlopen van de ruimte. Daarnaast geven taatsdeuren een kamer en suite gevoel met een moderne uitstraling . Om deze redenen zijn onze stalen taatsdeuren erg geliefd bij onze klanten.

Bekijk onze voorbeelden

Voorbeelden

De werking van stalen taatsdeuren

Door de bevestigingspunten aan de onder en de bovenzijde van de deur, scharniert de taatsdeur als het ware om zijn eigen as. We noemen dit ook wel een ‘pivoterende deur’. Een taatsdeur is daarom makkelijk te openen zonder veel kracht te gebruiken. Dankzij het taatsscharnier aan de onderkant en de bovenkant hebben onze stalen taatsdeuren een industriële en strakke uitstraling. Onze taatsdeuren bieden veel waar voor hun geld, een standaard enkele stalen deur met taatssysteem is verkrijgbaar vanaf €1950,-.

Twee soorten taatsscharnieren

In ons assortiment bieden wij twee soorten taatsscharnieren aan. Wij leveren deuren met het standaard taatssysteem, waarbij het draaimechanisme van de deur in de vloer en in het plafond wordt bevestigd. Als u voor ons standaard taatssysteem kiest is een sparing nodig in de cement dekvloer. Als u kiest voor onze tweede optie, een exclusief taatssysteem, dan zijn bouwkundige aanpassingen in uw vloer of plafond niet meer nodig. Bij ons exclusieve taatssysteem zit het draaimechanisme in de deur zelf. De deur wordt dan bevestigd met een RVS rozet op de vloer en het plafond.

Exclusief FritsJurgens taatsdeuren systeem

Ons exclusieve stalen taatssysteem wordt geproduceerd door FritsJurgens. Taatsdeuren bestaan al lange tijd, maar door het innovatie taatssysteem van FritsJurgens hebben taatsdeuren een nieuw elan gekregen. De strakke afwerking en het RVS materiaal van het FritsJurgens taatssysteem geven niet alleen uw stalen deuren, maar ook uw woon- of werkruimte een moderne uitstraling. Deze strakke afwerking is uitstekend waar te nemen bij dit kantoorpand in Amsterdam . Daarnaast blijft het FritsJurgens taatssysteem nog jarenlang soepel openen en heeft bijna geen onderhoud nodig. U kunt dus jaren lang genieten van uw stalen taatsdeuren.

We geven u graag advies over de beste oplossing voor stalen taatsdeuren in uw woning of kantoor.