Stalen taatsdeuren

Stalen taatsdeuren geven een stijlvolle en exclusieve uitstraling aan ieder interieur.

Stalen taatsdeuren

Stalen taatsdeuren geven een stijlvolle en exclusieve uitstraling aan ieder interieur. Een stalen taatsdeur is een bijzondere deur die naar beide zijden kan openen. Zeer praktisch bij het in- en uitlopen van de ruimte. Daarnaast geven taatsdeuren een kamer en suite gevoel met een moderne uitstraling. Om deze redenen zijn onze stalen taatsdeuren erg geliefd bij onze klanten.

De werking van stalen taatsdeuren

Door de bevestigingspunten aan de onder en de bovenzijde van de deur, scharniert de taatsdeur als het ware om zijn eigen as. We noemen dit ook wel een ‘pivoterende deur’. Een taatsdeur is daarom makkelijk te openen zonder veel kracht te gebruiken. Dankzij het taatsscharnier aan de onderkant en de bovenkant hebben onze stalen taatsdeuren een industriële en strakke uitstraling. Wij werken met het mechanisme van FritsJurgens, een systeem van zeer hoge kwaliteit. Dit systeem heeft de bijzondere eigenschap dat er geen sparingen nodig zijn in de vloer.

Exclusief FritsJurgens taatsdeuren systeem

Ons exclusieve stalen taatssysteem wordt geproduceerd door FritsJurgens. Taatsdeuren bestaan al lange tijd, maar door het innovatie taatssysteem van FritsJurgens hebben taatsdeuren een nieuw elan gekregen. De strakke afwerking en het RVS materiaal van het FritsJurgens taatssysteem geven niet alleen uw stalen deuren, maar ook uw woon- of werkruimte een moderne uitstraling. Deze strakke afwerking is uitstekend waar te nemen bij dit kantoorpand in Amsterdam. Daarnaast blijft het FritsJurgens taatssysteem nog jarenlang soepel openen en heeft bijna geen onderhoud nodig. U kunt dus jaren lang genieten van uw stalen taatsdeuren.

Jarenlang betrouwbaar

Een FritsJurgens taatssysteem blijft generaties lang soepel openen. Tijdens testen is gebleken dat de deuren meer dan een miljoen keren gebruikt kunnen worden. Dat staat bij een gemiddeld gebruik gelijk aan 136 jaar. Door het gebruik van hoogwaardige materialen is het taatssysteem onderhoudsvrij. Eenmaal geplaatst hoeft u er niet meer naar om te kijken. Kies voor verborgen perfectie met de System M van FritsJurgens.

OFFERTE OP MAAT


In vier eenvoudige stappen kunt u uw eigen stalen taatsdeuren samenstellen. Vervolgens gaan wij aan de slag om een offerte op maat te maken.

OFFERTE AANVRAGEN
error: Inhoud is beschermd.