Afwerking & Details

Er zijn diverse mogelijkheden om uw stalen deuren te personaliseren en af te werken met details. In de basis kiest u altijd eerst voor een enkele deur, dubbele deuren of deuren met panelen. Uiteraard kiest u ook voor het type draaimechanisme, bijvoorbeeld een schuifdeur, taatsdeur of scharnierdeur. Deze basis kunt u vervolgens uitbreiden met een keuze uit verschillende profielen, vlakverdelingen en beslag.

Keuze in vlakverdeling

De keuze voor vlakverdeling is groot. Elk type vlakverdeling heeft zo weer zijn eigen uitstraling op een ruimte. Kiest u voor één vlak of juist voor zes gelijkwaardige vlakken. Of kiest u juist voor een asymmetrische vlakverdeling met brede en smalle vlakken. We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Het juiste beslag

Ook in ons assortiment handgrepen (beslag) heeft u een ruimte keuze. Van ‘onzichtbare’ handgrepen die zijn verwerkt in het stalen profiel van de deur tot aan RVS handgrepen die de ‘eye catchers’ vormen van de stalen deur. Elke wens en elke smaak is te realiseren.

Profielen kiezen

U heeft keuze uit drie profielen die u ook nog eens met elkaar kunt combineren. De meest standaard keuze is ons DRM-P10 profiel (5cm x 1cm). In dit profiel komt het frame van de stalen deur goed tot zijn recht in combinatie met diverse soorten vlakverdeling.