Stalen deuren, tijdloos design

U kent stalen deuren wellicht van vroeger, u zag ze vooral in openbare gebouwen en fabrieken. Enkelglas stalen deuren, vaak met kleine ruitjes en nog met stopverf gezet. Bij stalen-binnendeuren.nl maken we de moderne variant van deze prachtige klassieke deuren. De stalen binnendeuren van De Rooy Metaaldesign kenmerken zich door hun perfecte afwerking. Het is niet voor niets dat wij een octrooi hebben ontvangen voor de manier waarop we de stalen frames voor onze binnendeuren maken.

Offerte op maat


In vier eenvoudige stappen kunt u uw eigen stalen binnendeuren samenstellen. Vervolgens gaan wij aan de slag om een offerte op maat te maken.

Ontwerp zelf uw stalen deur
STALEN DEUREN

Soorten deuren

ENKELE DEUREN

Een enkele binnendeur van staal is prachtig om te zien en ook nog eens multifunctione…

DUBBELE DEUREN

Wanneer u een ruime entree van uw kamer of kantoor wenst zijn dubbele, openslaande de…

DEUREN MET PANELEN

Voor extra lichtinval en een gevoel van ruimte kunt u ook kiezen voor stalen deuren m…

ENKEL DUBBEL PANELEN

Stalen deuren met leer

Als eerste in Nederland combineert De Rooy Metaaldesign stalen deuren met leer. Deze deuren zijn uniek en geven iedere ruimte een chique uitstraling. Door de combinatie van het luxe afgewerkte leer met het industriële van staal, bent u verzekerd van een kunstwerk in iedere woning of kantoor.

Lees meer over stalen deuren met leer

Design van toen, materialen van nu

Met onze stalen deuren bieden we u het ranke en tijdloze design van vroeger, maar dan met de nieuwste materialen en techniek. In plaats van schilderen zoals vroeger, poedercoaten we het staal nu. De stalen profielen worden eerst in de primer gezet voordat ze een harde beschermlaag krijgen in de gewenste ral-kleur. In plaats van stopverf gebruiken we nu kleinere stalen profielen om het glas te zetten. Waar vroeger het scharnier vaak het begin van een roestplekje was, is dat nu niet meer mogelijk. De scharnieren zijn van roest vast staal gemaakt.

Creatieve vlakverdeling

Stalen deuren zijn bij uitstek geschikt voor creatieve patronen. We kunnen de vakverdeling van uw deur bijvoorbeeld in ongelijke vakken verdelen of zelfs in schuine vakken. Gaat u voor de populaire 4-vlaks ‘Dudok’ stalen binnendeur? Of heeft u liever een iets gewaagdere keuze, zoals onze asymmetrische 6-vlaks deur? Bekijk hier tien van onze stalen binnendeur modellen, waarbij we voor de namen zijn geïnspireerd door architecten die bekend zijn van de Moderne Bouwkunst.

Heeft u zelf een creatief idee? Neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden voor uw stalen deur te bespreken.

error: Inhoud is beschermd.