• Stalen deuren

    Stalen deuren worden in het interieur toegepast. Een mooie glazen binnendeur opent het huis voor meer licht, terwijl u ruimtes wel kunt afsluiten. De stalen deuren van De Rooy Metaaldesign staan voor topkwaliteit en maatwerk. We produceren en monteren de deuren volledig zelf. Zo waarborgen we de hoogste kwaliteit.

Stalen deuren, tijdloos design

U kent stalen deuren vooral van vroeger, u zag ze vooral in openbare gebouwen en fabrieken. Enkelglas stalen deuren, vaak met kleine ruitjes en nog met stopverf gezet. Bij stalen-binnendeuren.nl maken we de moderne variant van deze prachtige klassieke deuren.

Design van toen, materialen van nu

Met onze stalen deuren bieden we u het ranke en tijdloze design van vroeger, maar dan met de nieuwste materialen en techniek. In plaats van schilderen zoals vroeger, poedercoaten we het staal nu. De stalen profielen worden eerst in de primer gezet voordat ze een harde beschermlaag krijgen in de gewenste ral-kleur. In plaats van stopverf gebruiken we nu kleinere stalen profielen om het glas te zetten. Waar vroeger het scharnier vaak het begin van een roestplekje was, is dat nu niet meer mogelijk. De scharnieren zijn van roest vast staal gemaakt.

Creatieve vakverdeling

Stalen deuren zijn bij uitstek geschikt voor creatieve patronen. We kunnen de vakverdeling van uw deur bijvoorbeeld in ongelijke vakken verdelen of zelfs in schuine vakken. Heeft u zelf een creatief idee? Neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden voor uw stalen deur te bespreken.