Kleuropties voor stalen deuren? | De Rooy - Stalen binnendeuren
Geplaatst op 9 augustus 2016

Kleuropties voor stalen deuren?

Iedereen maakt er dagelijks gebruik van. Ze zijn niet weg te denken uit het interieur, net als meubels, maar vaak worden ze onderschat bij de inrichting. Ze zijn een essentieel onderdeel van kantoor en woning. Waarom zouden ze niet mogen opvallen?

We hebben het uiteraard over deuren. En in dit artikel specifiek over de kleuren van deuren. Wat is er mogelijk? Stalen deuren in huisstijlkleuren, bijvoorbeeld?

Zwart- wittinten

Tot nu toe kiest men bij onze stalen deuren vaak voor zwart- en wittinten. Vooral zwartgrijs (RAL 7021) of gitzwart (RAL 9005) vallen in de smaak. Een uitzondering daarop was in Groningen, daar hebben we een keer lichtgrijze (RAL 7037) deuren geleverd:

Stalen deuren Groningen 02

Of deze witte (RAL 9010) deuren in Hellendoorn:

Stalen deuren Hellendoorn 04

RAL, Sablè, transparant: eindeloos veel mogelijkheden

Wij kunnen onze stalen deuren in elke RAL-kleur poedercoaten. Het klassieke RAL-palet bestaat uit 210 kleuren. Er zijn echter ook leveranciers die met andere kleursystemen poedercoaten, zoals die van Sablè. Smaakvol schakerende kleurtinten met een subtiele textuur. Of nog iets heel anders: een transparante coating, waardoor het staal zichtbaar blijft. Kunt u nagaan wat de mogelijkheden zijn?

ral-kleurwaaier

Stalen deuren in huisstijlkleuren

Stelt u eens voor dat alle deuren van kantoor bij de kleuren van jullie huisstijl passen. Dat zal een persoonlijke tint toevoegen aan de ruimtes, niet? Gewone deuren in nietszeggende kleuren zijn slechts functioneel. Deuren van glas met stalen frames daarentegen, zeker als we ze poedercoaten in een specifieke kleur, die voegen iets toe aan het interieur. Dat zal bezoekers direct opvallen.

Bent u benieuwd naar de kleuropties voor uw stalen deuren? Neem gauw contact met ons op, we helpen u graag verder.